+1 234 567 890
info@splash.com
General Cricket

CATALUYNA CRICKET CLUB RECEIVE AN AWARD

by: conrad_a_bedford

0

CATALUYNA RECEIVE AN AWARD FROM THE LOCAL GOVERNMENT

16/06/2010
El Teatre de Sant Medir s’omple d’esportistes en la VII Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc

Un any més el teatre de Sant Medir s’ha convertit en el punt de trobada de les entitats esportives de Sants-Montjuïc en la VIIa edició de la Festa de l’Esport que organitza el programa “Districte Esportiu” de Sants 3 Ràdio.

Enguany la novetat ha estat la presència dels equips femenins tant en el programa, al llarg de tota la temporada, com en la festa que s’ha celebrat aquest vespre: “Cada vegada hi ha més esport femení i per tant des del Districte Esportiu aquest any hem introduït en el programa tots els equips femenins dels nostres barris i per altra banda enguany ampliem el ventall de premis i les noies també tindran els seus premis”, explica Jordi Suñé, director del programa Districte Esportiu.

 
Com cada any s’han premiat les entitats que han aconseguit resultats destacats en la temporada i als seus millors jugadors, i s’ha reconegut la tasca feta per tots. “És una trobada en la que fem un reconeixement a totes les entitats i especialment en aquelles que han excel·lit en la seva temporada esportiva”, explica Suñé.

El premi al millor equip de la temporada ha estat pel Club Esportiu Mediterrani Femení; el BAM masculí s’ha endut el premi a l’equip revelació i la Unió Esportiva de Sants femenina s’ha endut el guardó a l’equip més regular de la temporada. La Volta Ciclista a Catalunya i el Club Petanca Sants han rebut un reconeixement als seus 90 i 25 anys d’història respectivament.

Ivan González de la P.B.Collblanc-Sants ha estat el màxim anotador de tot el districte en la categòria de futbol masculí; i Maria Chavez de la U.E Sants i Laura Coderch del Poble Sec ho han estat en el femení.
Tomàs Egea de l’Equipo JA, ha estat el porter menys golejat del districte.
Èric Rodoreda del Sansur ha estat el màxim golejador de futbol sala, mentre que Daniel Mofreita del JAC Sants i Irune Rodríguez han estat els màxims anotadors de bàsquet.
A l’apartat de watterpolo, Jennifer Pareja del Mediterrani, i Antonio Pérez del CN Montjuïc han estat els màxims golejadors.
Davi Haro de la Unió Esportiva de Sants s’ha emportat dos premis, el de màxim anotador i el de millor jugador de l’entitat santsenca.
Finalment s’ha fet un reconeixement a tots els equips que han quedat campions o han pujat de categoria: el BAM masculí, la UE.Sants femení, el CE.Mediterrani femení, el CN.Montjuïc, l’equipo JA, la PB.Collblanc Sants i el MÀGIC Sants Futsal.

A més cada any, es premia el millor event esportiu de caràcter social o solidari que es fa als nostres barris, guardó que s’han emportat la ONG Burkina Faso També i la FAECH, per la bicicletada solidaria Manwana Àfrica que van organitzar al Parc de l’Espanya Industrial per recollir diners per poder comprar bicicletes per tal que els nens puguin anar a l’escola.

A l’acte hi han assitit el president del Districte de Sants Montjuïc, Eduard Freixedes; Jesús Auré, coordinador territorial i institucional de la Secretaria General de l’Esport; Sònia Recasens, regidora adscrita de CIU al nostre districte; Xavier Florensa, regidor d’ERC a l’Ajuntament; Lluïsa Erill, nova presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i els consellers del districte de CIU, PP i Esquerra.

La festa ha acabat amb un aperitiu a la placeta de Sant Medir per a que més enllà dels premis aquesta celebració es converteixi en una trobada de totes les entitats.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin