+1 234 567 890
info@splash.com
General Cricket

CATALUYNA CRICKET ASSOCIATION WIN ANOTHER AWARD

by: conrad_a_bedford

0

CATALUYNA CRICKET ASSOCIATION WIN ANOTHER AWARD FROM THE CATALAN GOVERNMENT

L’atleta vilanoví Lluís Marimon premiat a Les Medalles de l’Esport a la Catalunya Central

Manlleu va acollir ahir la segona edició del lliurament de les Medalles de l’Esport a la Catalunya Central, un esdeveniment organitzat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Delegació del Govern.

Durant el sopar es van guardonar 15 esportistes de les Comarques Centrals, majors de 60 anys, que van rebre aquest premi com a reconeixement a la seva trajectòria esportiva. Un dels homenatjats va ser el vilanoví Lluís Marimon, que amb 82 anys, encara practica l’atletisme i fins i tot pren part en competicions de renom.

Marimon, és soci número 1 i fundador del Club Atlètic Igualada, el seu club al llarg de les dècades. De jove fou atleta federat del CAI durant molts anys. Després va ser president i col·laborador de l’entitat. I de veterà s’incorporà de nou a la seva activitat com atleta, amb un excel·lent currículum a nivell català, nacional i internacional.

Durant la cerimònia d’ahir al vespre, també es van atorgar dues mencions especials. Una per a Rosa Sellarés, que als seus cent anys, continua sent un referent en el món de la natació. L’altra menció va ser per al Cricket Club Vic i un dels seus fundadors, Balraj Singh, originari de la Índia i un dels pioners en aquesta disciplina.

Lluís Marimon, que va viure una nit plena d’emocions, va estar acompanyat per la seva família, dos fills i un nét, de companys del club entre ells el president del CAI, Ramon Mir; i d’autoritats locals, el regidor d’Esports Antonio Sánchez i la regidora de Serveis Personals, Salut i Consum, Pepita Còdol. També hi era present la regidora de Cultura Francina Gabarró que va assistir a l’acte en representació de la delegació de Govern a la Catalunya Central.

A l’esdeveniment van assistir el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira; el secretari general de Vicepresidència, Rafel Niubó; la Secretaria General de l’Esport, Anna Pruna; el delegat del govern de la Generalitat a la Catalunya Central; Jordi Fàbrega; el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Toti Mumbrú; i l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, a més d’altres representants i personalitats del món esportiu català

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin